Kagebagere og Køkkenskrivere

CORONA-ÆNDRINGER: Så længe smittetallet er i stigende, gennemfører vi stævnerne uden forældrehjælp og uden hjemmebagt kage og boller :(

 

Kære forældre

 

Vi har de senere år haft stor hjælp fra jer forældre til alt det praktiske på stævnedagene. Det har været skønt at kunne koncentrere sig om musikken og samtidig vide, at I frivillige sørger for at der er masser af ny energi klar til pauserne.

 

På tilmeldingsformularen kan man krydse af, hvornår man har mulighed for at hjælpe.

 

Bagere:

Man kan enten melde sig som kage/bollebager. Musikerne elsker grovboller, pizzasnegle, (grov)pølsehorn mm. og selvfølgelig også kage ;-) I kan få jeres udgifter refunderet ved at aflevere en seddel med beløb og kontonummer til Susanne.

 

Køkkenhjælp:

Man kan også melde sig til at være køkkenhjælp på stævnedagene enten formiddag eller eftermiddag. Som køkkenhjælp stiller man brød, gulerødder, frugt og kage (kun eftermiddag) frem til pauserne og sørger for at der hele tiden er saft, te og koldt vand til de hårdtarbejdende musikere.

Formiddagsholdet anretter også frokost til lærerne på lærerværelset og både formiddags og eftermiddagsholdet er mere end velkomne til at spise frokost med sammen med lærerne. Det synes vi er rigtig hyggeligt!

 

Overnatning:

Til vores overnatningsarrangement kan vi rigtig godt bruge nogle forældre til at lave og servere aftensmad (sammen med eleverne), til at overnatte og til at servere og morgenmad søndag.